TIP OS HER - presse@midtlandet.dk
søndag 14. juli 2024
ForsideSportSøren Dietz-Larsen vender tilbage til SønderjyskE

Søren Dietz-Larsen vender tilbage til SønderjyskE

-

Vojens-drengen Søren Dietz-Larsen vender tilbage til rødderne. Den unge forward er søn af den tidligere førsteholdsspiller Bo Dietz-Larsen, og barndomsskøjterne blev slidt op i Vojens Ishockey Klub. Nu tørner han for første gang ud i lyseblåt for SønderjyskE, og det glæder direktør Klaus Rasmussen sig over.

“Det er med stor glæde, at vi er lykkedes med at hente en Vojens-dreng hjem, og vi glæder os til at følge Sørens udvikling. Han er en stor og stærk dreng, som tackler ud. En hårdtarbejdende forward med gode værdier”, siger Klaus Rasmussen.

Den 187 centimeter høje og 94 kilo tunge wing har et godt og hårdt skud. Sidste sæson blev det til seks mål i Pirates-trøjen samt 14 point i 44 ligakampe. I den svenske HockeyEttan står han noteret for 64 mål og præcis 100 point i 132 kampe.

– Ude godt, men hjemme bedst. Jeg glæder mig til at vende hjem og blive en del af, hvad der virker som et harmonisk og stærkt hold, hvor jeg kender mange og ikke mindst kender omgivelserne”, udtaler Søren Dietz-Larsen.

Han ser frem til at løbe på isen i Sydjysk Sparekasse Arena i trøje nummer 92.

– Jeg er vel det, som man kalder en klassisk powerforward. Jeg skal først og fremmest arbejde hårdt for holdet og gøre brug af min fysik og mit skud”, forklarer han.

Pressemeddelelse: SønderjyskE Ishockey

Annonce