Tip midtlandet.dk

Midtlandet.dk er et nyhedssite, som skriver om specifikt Vojens og Gram, men også hvad der sker i omkringliggende byer og områder. Kort sagt vil vi gerne dække hele Haderslev kommune, samt kigger vi også ind i Kolding, Aabenraa, Tønder, Esbjerg og Vejen kommuner, for at finde de relevante historier.
Det er vort formål at skrive om stort og småt fra ovenstående.

Midtlandet.dk drives i stor udstrækning i samarbejde med brugerne.
Der er kun få journalistiske kræfter, hvilket gør det nødvendigt at brugerne bidrager.
Send derfor meget gerne billeder og informationer til os på presse@midtlandet.dk
Du behøver selvsagt ikke at skrive artikler, men send gerne alt den information og billeder du har.
Så ’journalistiserer’ vi teksten og dit arrangement, din sport, din forening eller dit projekt bliver omtalt. Vi modtager også meget gerne videoer.

I såvel udseende som indhold sker udviklingen af Midtlandet.dk i samarbejde med brugerne. Derfor tager vi også meget gerne imod gode idéer, ris og ros.
Send på midtlandet@midtlandet.dk

Den undersøgende og tilbundsgående journalistik går du forgæves efter på Midtlandet.dk. Vi har ikke de journalistiske kræfter til dette. Det betyder også at indlæg, som kræver en større kildekritik eller research ikke bliver bragt.

Husk at de billeder du sender til os, skal være legale at bruge, vi ønsker så vidt det er muligt at kreditere fotografen for billedet.
Vi må ikke bryde ophavsrettighederne ved at bringe billeder, der ikke er godkendt af fotografen.
Husk også at dine indsendte billeder vil blive bragt på nettet, så hvis der er personer på dine billeder, som ikke ønsker dette, så kan dine billeder ikke bruges. Er der tvivl om et fotos rettigheder etc kan vi afstå fra at anvende dette.
Billeders formater ønskes i minimum 1280×800 px, de må ikke indeholde vandmærker, tekst, være screendumps eller indeholder andre oplysninger som ikke er relavant for selve billedet.

Rettighed på billeder og eventuel tekst: Vi kan ikke på nogen måde stilles til ansvar for brud på rettigheder i forbindelse med billeder som er benyttet, når de er sendt til os som en pressemeddelelse.
I dette tilfælde kontakt os og vi fjerner og sletter billedet.
Eventuelt økonomisk krav om brud på rettigheder skal sendes til den person, virksomhed, forening eller lignende som har fremsendt os teksten og billedet.

Er der tvivl, så kontakt os på midtlandet@midtlandet.dk
Ansvarlig for Midtlandet.dk samt facebook, youtube andre sociale medier som twitter og Instagram sider med navnet Midtlandet eller Midtlandet.dk er:
René Holm, holmmedia.dk, tlf 30405055, mail: midtlandet@midtlandet.dk 

BEMÆRK: De officielle medier vi benytter er linket herunder. Vi kan ikke stilles til ansvar for at nogle opretter falske profiler i vores navn.

Facebook
Youtube

SKRIVE REGLER

  • Vi vil ALTID udvise ordentlighed i såvel indhold som sprogbrug.
  • Vi laver dette fordi vi holder af det – så vi vil udvise glæde og begejstring.
  • Vi vægter INFORMATION før SENSATION.
  • Vi anvender AKTIVE rubrikker, men ikke sensationsrubrikker.
  • Vi afstår fra ’journalistiske stramninger’.
  • Vi skriver kort og konkret. Mange punktummer, få kommaer – korte sætninger.
  • Vi anvender meget ofte citat.
  • Citater indledes med ”……
  • Antal op til 10 skrives i bogstaver – derefter i tal.