TIP OS HER - presse@midtlandet.dk
søndag 14. juli 2024
ForsideSportWilliam Boysen tager en sæson mere i Vojens

William Boysen tager en sæson mere i Vojens

-

27-årige William Boysen har kronet sin fjerde sæson i SønderjyskE med både pokaltitel og Danmarksmesterskabet. Nu venter titelforsvaret af the double samt kampe i Champions Hockey League.

“Det vækker en kæmpe glæde, at William forlænger med yderligere en sæson. Han er en super gut, som vil vinde og jagte store oplevelser. Han har altid smil på læben og gør en forskel i omklædningsrummet. En spiller med SønderjyskE’s dna, og så er han også meget populær hos vores supportere”, siger direktør Klaus Rasmussen.

På vej til DM-titlen sidste sæson lavede Boysen 14 mål og 42 point i 62 kampe i Metal Ligaen. Nu ser han frem til at jagte mere ædelt metal.

“Det var næsten en no-brainer for mig at forlænge. Vi har haft en fantastisk sæson, og med mange gengangere på holdet så er mit store mål at vinde endnu et mesterskab. Jeg glæder mig også til Champions Hockey League, som bliver en stor og spændende udfordring, hvor vi forhåbentlig kan lave noget rav i den og samtidig lære en masse”, siger William Boysen.

Annonce