TIP OS HER - presse@midtlandet.dk
søndag 14. juli 2024
ForsideSportStærk canadisk back Jacob Panetta til SønderjyskE

Stærk canadisk back Jacob Panetta til SønderjyskE

-

Jacob Panetta tørner i sin første sæson i Europa ud for de danske ishockeymestre.

Den sportslige ledelse i SønderjyskE har fået udfyldt endnu et tomt felt på holdkortet til den kommende ishockeysæson. Denne gang er det én af de vigtige pladser i den lyseblå defensiv, som er kommet på plads.

Jacob Panetta, 28, skal spille sin første sæson i europæisk ishockey hos de danske ishockeymestre fra SønderjyskE, og adm. direktør Klaus Rasmussen er godt tilfreds med signingen:
“Det bliver rigtig spændende at se Jacob Panetta i den lyseblå trøje. Han er en rolig tovejsback, der altid arbejder hårdt for klubben og holdkammeraterne. Han er stærk på skøjterne, har et godt blik for pasninger og læser spillet godt. Yderligere kan han også gøre sig gældende i såkaldt special teams spillet (undertals- og overtalspillet)”.

“Vi har fået fine ord med på vejen fra tidligere trænere og medspillere, og vi får en gut, der passer godt ind i vores omklædningsrum”, siger Klaus Rasmussen.

Jacob Panetta har i de seneste sæsoner spillet for Jacksonville Icemen i den nordamerikanske ECHL Liga. I den seneste sæson spillede han 62 kampe, og leverede 24 points med flotte +25 på plus/minusstatistikken.

Fakta Jacob Panetta
Nationalitet: Canada
Alder: 28 år (26.01.1996)
Højde: 183 cm
Vægt: 87 kg
Position: Back
Fatning: Venstre
Kontrakt: Sæson 2024-2025 (30. juni 2025)
Trøjenr: 15
Tidligere klubber: Wellington Dukes, Colgate University, Jacksonville Icemen

Pressemeddelelse SønderjyskE Ishockey

Annonce