TIP OS HER - presse@midtlandet.dk
søndag 14. juli 2024
Forside112 nytPolitiet advarer skyldnere

Politiet advarer skyldnere

-

Politiet planlægger en aktion mod skyldnere i Haderslev og Vejen kommuner inden længe

Syd- og Sønderjyllands Politi forbereder en politiaktion rettet mod skyldnere til fogedretten i Haderslev og Vejen kommuner. Derfor lyder advarslen: Få lavet en aftale med Fogedretten nu eller risiker at blive anholdt.

”Hvis man skylder penge og er indkaldt til at møde i fogedretten, og så ikke er dukket op til retsmødet om ens gæld, bliver man eftersøgt. Det betyder, at man risikerer at blive anholdt og fremstillet i fogedretten, ” siger politikommissær Carina Lynge.

Den planlagte fogedaktion gennemføres inden længe og politikommissæren sender derfor en kraftig advarsel til de skyldnere, som ikke har fået tjek på deres mellemværende med fogedretten:

”Sørg for enten at få betalt det skyldige beløb eller få lavet en aftale med fogedretten. Så slipper man for at blive hentet af betjente derhjemme eller på sin arbejdsplads. Politiet vil også gerne bruge tiden på andet end at anholde skyldnere,” siger politikommissæren.

For borgere i Haderslev Kommune henvises til Fogedretten i Haderslev, Bispebroen 2b, 6100 Haderslev, som har åbent onsdage fra kl. 09.00-11.00.

For borgere i Vejen Kommune henvises til Fogedretten i Esbjerg, Dokken 1, 6700 Esbjerg, som har åbent mandag – fredag fra kl. 08.30-15.00.

Pressemeddelelse politi.dk

Annonce