TIP OS HER - presse@midtlandet.dk
lørdag 13. juli 2024
ForsideNyhedNu kan du igen søge tilskud til at energirenovere din bolig

Nu kan du igen søge tilskud til at energirenovere din bolig

-

Energirenoveringspuljen er igen åbnet. Mere end 20.000 danskere har i de seneste år energirenoveret boligen med tilskud fra Energistyrelsens puljer. Nu får danskerne muligheden igen.

Har du overvejet at energirenovere din bolig?
Så kan det netop nu være muligt for dig at få tilskud – for eksempel til isolering af din bolig, udskiftning af vinduer eller til et helt nyt ventilationsanlæg. Energirenoveringspuljen er en tilskudsordning til danskere, der bor i huse med energimærkerne E, F og G, og som ønsker at gøre deres hus mere energieffektivt. Sidste år blev der givet tilsagn til 1.373 danske husejere.
Alle tilskud fra Energirenoveringspuljen beregnes ud fra satser, som er fastsat ud fra den estimerede gennemsnitlige markedspris for et givent renoveringsprojekt, og satserne varierer alt efter, hvilket energimærke en bolig har.

Jeg kan kun opfordre til, at husejerne søger de mange puljemidler, der nu er blevet frigivet. Et tilsagn fra Energirenoveringspuljen betyder nemlig både, at man sparer penge på sin renovering lige nu og her, ligesom der på den lange bane vil være mange penge sparet på de årlige energiregninger, fordi man har investeret i at gøre sit hus mere energieffektivt,” siger Lone Brose, som er chef for puljeadministration i Energistyrelsen.

Find mere information om Energirenoveringspuljen og hvordan du søger tilskud. 

Find svar på mange spørgsmål og søg tilskud her

Om Energirenoveringspuljen
• Energirenoveringspuljen udspringer af Energiaftalen 2018.
• Formålet med puljeordningen er at yde tilskud til klimavenlige energiforbedringsprojekter i danske hjem. Først og fremmest for at opnå daglige energibesparelser og energieffektiviseringer for den enkelte - samt for på den lange bane at bidrage til at reducere Danmarks samlede udledning af CO2.
• Det er Energistyrelsen, der administrerer Energirenoveringspuljen.
• Minimumsgrænsen for projekter, som du kan søge tilskud til, er 5.000 kroner.
• Energirenoveringspuljen er indtil videre tilført 30 millioner kroner for perioden fra 10. april til 1. august.

Dette er en pressemeddelelse udsendt af Energistyrelsen

Annonce